16.03.2006 Tulosta
16.03.2006 11:19

Europarlamentti, jolle asia ei mitenkään kuulu, äänesti helmikuussa lämpimikseen EU:n perustuslain kuolleista herättämisen puolesta äänin 385-125, 51 tyhjää.

Äänestyksellä ei ollut muuta merkitystä kuin että se kertoi europarlamentin vallitsevasta hegemoniasta: liittovaltiokiimaiset federalistit pullistelivat muskeleitaan.

Perustuslaki pitää hyväksyä kaikissa jäsenmaissa, yksimielisesti. Kun se hylättiin Ranskan ja Hollannin kansanäänestyksissä (ja hylättäisiin samalla tavalla monessa muussakin maassa), se on nyt kuollut. Se ei tule koskaan voimaan nykyisessä muodossaan. Jos EU:lle - joskus - tulee perustuslaki, se ei ole tämä.

Tämä omaa perustuslakiamme ylempi lakiluonnos yritetään siitä huolimatta hyväksyttää Suomen 100-vuotiaalla eduskunnalla!

Niin ollen Suomen poliittinen eliitti ei kunnioita Ranskan ja Hollannin kansojen äänestysten tulosta ja halveksii sillä tavalla kansojen välistä demokratiaa.

Suomen eduskuntaa ei panna ratifioimaan lakia siksi, että meillä olisi vallalla jokin laiton tila. Lakia hyväksytetään kansanedustajillamme, koska sellainen nöyristeleminen on Suomen osa Euroopan unionissa.

Euronationalistit ovat huonoja häviäjiä. He näyttävät olevan valmiita tekemään poliittista väkivaltaa demokratialle, jonka pelisääntöjen mukaan yhdenkin jäsenmaan EI riittää estämään tämän perustuslain voimaantulon kaikissa maissa. Se on valtiosopimusdemokratiaa. Kansojen välisiä suhteita hoidetaan maailmassa sen demokratian mukaan.

Lipposen eduskunnan euro- ja natouskovaiset liittovaltiokellokkaat tekevät nyt likaista työtä Saksan ja sen liittolaisten puolesta yrittämällä hyväksyttää eduskunnalla jotain sellaista, mikä ei ole pätevä valtiosopimus eikä laki mutta mikä on vakava provokaatio Ranskan ja Hollannin kansojen ilmaisemaa laillista ja demokraattista tahtoa vastaan. Kansanedustajamme pannaan polkemaan miinoja liittovaltion puolesta.

Meidän europarlamenttiryhmämme (GUE/NGL) on EU:n perustuslaista sitä mieltä, että kuollut mikä kuollut ja on aika irrottaa letkut.